Opening kantine VV SHO

Geplaatst op 3 september 2015

Gisteravond vond de opening van de verbouwde kantine van voetbalvereniging Steeds Hoger Oud-Beijerland – VV SHO plaats. Aansluitend werd de selectie voor het komende seizoen voorgesteld.

Lees verder

Opening Frame Offices Rotterdam

Geplaatst op 25 juni 2015

Vandaag opent de Rotterdamse wethouder stedelijke ontwikkeling Ronald Schneider de nieuwe locatie van Frame Offices. Frame Offices is gevestigd in het Erasmushuis aan de Coolsingel. Dit rijksmonument is door architect Dudok ontworpen en heeft jarenlang als bankgebouw gediend. Nu kan men er flexibel een compleet ingerichte kantoorruimte of vergaderruimtes huren.

Lees verder

Presentatiefilm House of Heroes

Geplaatst op 15 juni 2015

Enige tijd geleden hebben we een onderzoek gedaan naar de mogelijkheden voor de uitbreiding van een kerkgebouw in Harderwijk. In het verlengde van dit onderzoek hebben we een voorlopig ontwerp gemaakt. Om de ideeën van dit ontwerp te presenteren aan de gemeente, hebben we een korte 3D presentatiefilm gemaakt.

Lees verder

Monkey Town Sliedrecht

Geplaatst op 20 mei 2015

Met gepaste trots kan ik noemen dat Ballen Enzo de opdracht voor het interieurontwerp voor de nieuwe Monkey Town vestiging in Sliedrecht heeft binnengehaald. Dit heeft geresulteerd in een langdurige samenwerking tussen Ballen Enzo en Potters Ontwerpen. De opdracht zullen we in nauwe samenwerking uit gaan voeren.

Lees verder

Verlenging verlaagd BTW-tarief

Geplaatst op 19 mei 2015

Update: Eerder berichtte ik dat de 6% BTW regeling in de bouw verlengd zou worden met een half jaar. Hiervoor was ruim steun gegeven vanuit de Tweede Kamer en berichten werden onder andere door nieuwssite nu.nl bevestigd. Naar nu blijkt, heeft minister Blok (VVD) toch besloten de maatregel niet te verlengen. De maatregel zal dus op […]

Lees verder