Over Martijn Potters

Martijn PottersIeder ontwerp begint bij een goed gesprek over een idee of wens. Ik vind het leuk om met creativiteit te vormen, richting te geven en te ontwerpen. Door mijn achtergrond heb ik een voorliefde voor bijzondere gebouwen en natuurlijke materialen. Met mijn kennis en creativiteit inspireer ik mensen. Samen tillen we ideeën naar een hoger niveau. Van een concept maak ik een bruikbaar ontwerp.

Mijn werk kenmerkt zich door eenvoud, vakmanschap en een groot gevoel voor detail. Anderen zeggen over mij:

“Martijn is met zijn inspirerende en verbeeldende aanpak waardevol. Daarnaast is hij een prettig persoon om mee te werken.” (Hans Kaashoek)

“You can define Martijn with just one word: Dedicated.” (Bart Vreeswijk)

“Martijn is zonder meer multi-inzetbaar, gedreven en betrokken. Met een voorkeur voor detail en interieur is hij ook inzetbaar op architectuurprojecten in verschillende werkvelden.” (Edward van Dongen)

“Martijn gaf mij ook goede adviezen over de mogelijkheden. Kortom een vakman met kennis, goed contact, een snelle afhandeling.” (Richard Nillesen)

Achtergrond

Vanaf 1992 heb ik de vakopleiding Meubelmaken gevolgd aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Na een succesvolle afronding ben ik in 1996 doorgestroomd naar de opleiding Architectonische Vormgeving aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, waar ik in 2000 afstudeerde. In de daaropvolgende jaren heb ik bij verschillende gerenommeerde architectenbureaus gewerkt aan zowel nationale als internationale opdrachten.

In 2012 heb ik mijn eigen bureau opgericht en ben ik gestart met Potters Ontwerpen. Om de diverse klantgroepen breed van dienst te kunnen zijn, werk ik samen met betrouwbare partners. Ik sta ingeschreven in het Architectenregister, het kwaliteitskeurmerk voor de architectenbranche.