Verbouwen

Kent u ook die verhalen die je wel eens op feestjes hoort? Van mensen die net een verbouwing achter de rug hebben en ‘de volgende keer’ alles anders zouden doen. Die volgende keer verbouwen is vaak pas na een jaar of 20, als het er al van komt. Ik vind het jammer wanneer mensen veel energie en geld investeren in een ingrijpende verbouwing en eigenlijk niet helemaal tevreden zijn met het resultaat.

Bij een verbouwing komt er erg veel op je af. Vaak begint het met een aantal globale wensen en plannen. Vervolgens wordt alles besproken met een aannemer en wordt er gestart met de verbouwing. Gaandeweg duiken er praktische problemen op, veranderen plannen, wordt de verbouwing duurder en loopt de planning uit. Het is continu schakelen en aanpassen. Helaas is daardoor het resultaat vaak niet helemaal naar wens.

Potters Ontwerpen kan u als interieurarchitect en bouwbegeleider helpen bij het uitwerken van uw wensen, het vormgeven van uw plannen en het aanvragen van vergunningen. Door goed naar u te luisteren, vertalen we uw wensen naar een plan dat zowel bij u persoonlijk, als uw woning en uw budget past. Aan de hand van dit plan kan een aannemer een gerichte, vaste prijs opgeven en het werk uitvoeren.

Tijdens de uitvoering controleren we de voortgang van het werk en of gemaakte afspraken worden nagekomen. Aan de hand van de planning sturen we indien nodig bij. Ook beoordelen we of de uitvoering van het werk wel de afgesproken kwaliteit heeft. Als eindcontrole keuren we de oplevering. Zo nemen wij u veel zorgen uit handen en heeft u meer woongenot. Van woonhuis tot droomhuis.