Kantoor Gouda

Ontwerp voor een kantoor in de oude directiekamer van een voormalig schoolgebouw in Gouda. De wens was om een rustige en efficiënte werkruimte te creëren, voor één persoon, met de mogelijkheid naar meerdere werkplekken uit te breiden.

Centraal in het ontwerp staat een ruim 3,5 meter lange eikenhouten tafel. Deze tafel fungeert als werkplek en bespreektafel. Het is ook mogelijk hier in een extra werkplek te voorzien. De tafel staat op een ‘natuurlijk’ eiland, in een meer industrieel vormgegeven ruimte.

De ruimte is overwegend wit gehouden, met een grijze vloer. Het plafond is voorzien van akoestische panelen. Een grote metalen stellingkast zorgt voor de nodige bergruimte. Achter de deur, uit het directe zicht, is een klein facilitair hoekje geplaatst, met koffiezetapparaat en garderobe.