Monkey Town Sliedrecht

In nauwe samenwerking met Ballen Enzo hebben wij het interieurontwerp gemaakt voor de nieuwe Monkey Town vestiging in Sliedrecht. De doelgroep is kinderen van 1 tot 12 jaar, die samen met hun ouders het speelparadijs bezoeken. Het ontwerp bevat niet alleen elementen die het leuk maken voor de kinderen, maar juist ook elementen die speciaal voor de ouders bedoeld zijn, zodat het ook voor hen goed toeven is.

Naast het bouwkundig samenvoegen van twee hallen tot een gezamenlijke oppervlakte van ruim 2000 vierkante meter, zijn voorzieningen zoals bar, toiletgroepen, opslagruimten en een horeca grootkeuken ingepast. De gehele styling en thematisering is afgestemd op de doelgroep en de franchiseformule.

Door het creëren verschillende soorten zitplekken en ruimten, zoals een lounge en restaurant, feestzone en een apart af te huren gedeelte, wordt de enorme hal ‘gebroken’. Tegelijkertijd is de gehele ruimte goed overzichtelijk. Voor de kinderen hebben we een nieuwe attractie ontwikkeld. Dit is een ‘Ballendorp’ in de stijl van een Zaans dorpje met een interactief balspel.